SENASTE INFO ALLTID ÖVERST

Ny start beräknad till första kvartalet 2015


live trades
gold ,russel,oil,es


https://join.me/226-390-943
closed


tisdag 18 maj 2010

Bailout American Style

1 kommentar:

 1. out s&p stop loss -3punkter
  ny
  efter stop loss löst så ligger jag nu long juli oil samt S&P 500
  ny
  nu kommer jag vänta ut detta visar det sig att 70/71 nivån håller kommer jag fylla på med kontrakt
  efterhand som vi rör oss upp . stop loss på vinst nivåer hela tiden.
  ny
  ser ut som asien nu bestämt sig,jag låter allt ligga och kommer att ta det lungt nu tills usa öppnar,sova en stund och blir det sol så blir det en stund på stranden.72/ 73 skulle vara trevligt senare i dag.
  har stopp loss,så minsta vinsten i dag är 4000 kr plus dom 2200 jag fick i natt.e nöjd hur det en går i dag.

  ny
  jag trodde nog att asien skulle visa vägen i natt uppåt
  men det verkar vara hur osäkert som helst,ingen riktning alls,men så länge det inte rasar så ligger oljan en så länge på behagliga nivåer.jag kommer att behålla mina kontrakt i oljan både i juni och juli
  under dagen för att se vad detta tar vägen.känslan är att det bör komma en rekyl upp snart.om inte i dag så inom dom närmsta dagarna.jag har fortfarande 69 stödet som mitt viktigaste stöd.
  ny
  vid halv tolv tiden tog jag ut mina trading nivåer för dom närmsta 5/6 timmarna och det rör sig inom ca 40 till 50 punkter.inatt blev det 70,40 till 70,80.nätterna brukar vara mycket lungna som regel,och jag tycker det är skönt att sitta glo på blomberg news och små handla lite.har testat mitt system i snart 3 månader.
  inatt var första gången jag handlade med pengar som märks. på 4 timmar gjorde jag två avslut ,vinst 2200 kr.och det var inte som på dagarna när man tradar stressat och nervövst. jag kommer att forsätta att köra detta system 30 dagar till och skulle det visa sig att det har gett en skaplig vinst så är det bara att lägga på en nolla till på dom där 2200 kr.allt hänger på insatsen,slutmålet är att bara köra ett par timmar på nätterna.
  vi får se hur det går
  hur det går ser ni på natt saldo under positioner

  ny
  long även i oil juli nu 73,78

  SvaraRadera