SENASTE INFO ALLTID ÖVERST

Ny start beräknad till första kvartalet 2015


live trades
gold ,russel,oil,es


https://join.me/226-390-943
closed


söndag 13 juni 2010

ny vecka

snart är det dags kl är 24.00
det blir fler och fler som spår euron skall upp och dollarn med en 20% uppgång är på väg ner nu.så det gäller att hålla koll på detta nu eftersom det på verkar oljans pris.
S&P 500 är nu ännu en gång på väg mot 1104 nivån ser det ut som och där kan det vara läge att gå short,men man får passa så att det inte bryter igenom för då går vi mot 1250 nivån.
att oljan går över 100 dollar är dom flesta överensom ,det svåra är bara veta när det sker.men skulle S&P nu bryta 1100 nivån och gå mot 1200 nivån så är vi på god väg mot 100 dollar med 80/85 nivån som första target.
vi får väl se om vi kan klara oss från dåliga nyheter i europa i veckan,usa verkar ha fullt upp med sin olje läcka ett tag till.och i vanlig jänkare stil så är problemen i eu länderna nu inte i usa,finns dock en och annan som har en klarare syn peter shiff tex.även om han kan gå till överdrifter i bland,men han är en av få som verkar fatta att usa och nu även vi i europa drar denna uppgång på lånade pengar som dessutom inte finns.att företagen går bra nu är väl inte så konstigt med nästan 0 % ränta och lokal hyror som sjunker.frågan är bara hur det skall gå när räntan går upp ett par %.
fastighetsmarknaden i usa är fortfarande i kris trots dessa låga räntor,i spanien står
hela områden tomma som spök städer, vilket dom kan fortsätta göra enligt mig för priserna där är forfarande löjligt höga.
tyskland sätter in ett sparpaket som får alla att undra hur står det egentligen till med deras ekonomi.
england skulle behöva ta tysklands sparpaket men dom trippar fram med små små steg vilket inte kommer fungera nån längre tid.
i sverige stiger tydligen huspriserna och det är väl ok. en villa på 4 miljoner blir väl bara 4 till 5ooo kr i månaden, synd att driften nu ligger på mer än vad räntan kostar,och vinner sossarna så blir det väl fastighets skatt igen ,ska bli kul att se vad som händer med räntor på 5/6 % och el priser som kommer att stiga.
skall bli en intressant vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar